کتاب «حقوق اساسی 2» در صف انتشار

گروه حقوق پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب های سه گانه حقوق اساسی 1، 2 و 3 را در دست تألیف دارد.

کتاب «حقوق اساسی2» نخستین اثر از این مجموعه سه جلدی است که با رویکرد آموزشی برای دانشجویان دوره کارشناسی رشته حقوق به رشته تحریر درآمده است.

این کتاب در 6 فصل، انواع قوا و کارکردهای آنها (سازماندهی قوا)، نهاد رهبری در حقوق اساسی، قوه مقننه، قوه مجریه، قوه قضائیه و نهادهای خاص را بررسی کرده است.

دکتر حسین جوان آراسته دانشیار گروه حقوق پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر محسن ملک افضلی استادیار دانشکده الهیات و علوم اسلام دانشگاه قم نویسندگان کتاب «حقوق اساسی 2» در پیش گفتار این کتاب تصریح کرده اند که تمرکز اصلی در حقوق اساسی 2 بر بررسی ساختار حکومت و نهادهای اساسی است. به همین منظور دانشجویان با انواع قوا (قوه موسس و قوای سه گانه و نهادهای حکومت) ابتدا در حقوق اساسی سایر کشورها و سپس در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، آشنا خواهند شد.

استادان، دانشجویان و علاقه مندان به مطالعات حقوقی می توانند پس از انتشار این کتاب برای خرید آن به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی rihu.ac.ir مراجعه نمایند.