مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در برگزاری دومین همایش علمی «سیره امام رضا (ع)»

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۳۶۶۹۶ اخبار

image.aspx?t=bank&n=emamaReza.jpg   نشست دوم، دومین همایش علمی سیره امام رضا علیه السلام (آموزه ها وکارکردها) فردا یک شنبه 13 آبان با سخنرانی دکتر منصور داداش نژاد دانشیار گروه تاریخ اسلام و رئیس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «جایگاه امام رضا علیه السلام در فرهنگ و میراث اهل سنّت» در سالن اجتماعات انجمن تاریخ پژوهان حوزه علمیه قم برگزار می شود.

همچنین در چهارمین و ششمین نشست این همایش که در 15 و 21 آبان در قم وسنندج برگزار می شود حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی استادیار و مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوعات «سیره امام رضا علیه السلام و الگوی مناظره ادیانی؛‌ قواعد و اخلاق مناظره» و «جایگاه امام رضا علیه السلام در فرهنگ و میراث اهل سنّت» سخنرانی خواهد کرد.

دومین همایش علمی سیره امام رضا علیه السلام (آموزه ها وکارکردها) توسط بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی (نمایندگی قم) و با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و انجمن تاریخ پژوهان در شهرهای قم و سنندج برگزار می شود.

آخرین ویرایش۱۲ آبان ۱۳۹۷