جلسه نقد طرح پژوهشی «تبیین نقش کلام در تاریخ نگاری اسلامی» برگزار می شود

گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جلسه نقد طرح پژوهشی «تبیین نقش کلام در تاریخ نگاری اسلامی» را در روز چهارشنبه 7 آذر برگزار می کند.

مفهوم شناسی، تقدم و تأخر گزارهای کلامی و تاریخی، عرصه های تعامل کلام و تاریخ، عدالت صحابه و باور به برتری صحابه محورهای اصلی این جلسه نقد علمی است که توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی صادقی مجری طرح و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارائه می شود.

دکتر منصور داداش نژاد و حجج الاسلام و المسلمین رمضان محمدی، دکتر حسین حسینیان مقدم، دکترمحمدرضا هدایت پناه و قاسم خانجانی اعضای هیئت علمی گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر نعمت اله صفری فروشانی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) به عنوان ناقد در جلسه نقد طرح پژوهشی «تبیین نقش کلام در تاریخ نگاری اسلامی» شرکت دارند.

جلسه نقد یاد شده روز چهارشنبه 7 آذر از ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی پردیسان، بلوار دانشجو، میدان علوم برگزار می شود.image.aspx?t=bank&n=role%20of%20kalam.jpg