برگزاری جلسه نقد کتاب «سیر تطور و تحول اخبارسیره از بعثت تا هجرت»

گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری گروه تاریخ دانشگاه اصفهان و انجمن ایرانی تاریخ اسلام جلسه نقد کتاب «سیر تطور و تحول اخبارسیره از بعثت تا هجرت» را در روز شنبه 10 آذر برگزار می کند.

کتاب «سیر تطور و تحول اخبارسیره از بعثت تا هجرت» به قلم حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی استادیار و مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است که در زمستان سال 1396 چاپ و منتشر شده است.

image.aspx?t=bank&n=seire%20tatavor.jpg

این کتاب با هدف پالایش روایات سیره از روایات برساخته و دادن ملاک های نقد و پالایش روایات سیره نگاشته شده است.

دکتر محمد چلونگر و دکتر اصغر منتظر القائم از اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان به عنوان ناقد در جلسه نقد کتاب فوق حضور دارند و دکتر محمدباقر خزائیلی دبیر علمی جلسه است.

جلسه نقد کتاب «سیر تطور و تحول اخبارسیره از بعثت تا هجرت» روز شنبه 10 آذر از ساعت 10 تا 12 در تالار دکتر مهرعلیزاده دانشکده ادبیات دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

image.aspx?t=bank&n=seire%20tatavor1.jpg