برگزاری نشست علمی «خانواده درمانگری ساختاری مینوچین و نقد آن»

گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «خانواده درمانگری ساختاری مینوچین و نقد آن» را در روز دوشنبه 26 آذر برگزار می‌کند.

ارائه یکی از مشهورترین نظریه‌های خانواده درمانی و نقد و بررسی آن براساس آموزه‌های اسلامی و یافته‌های بومی و دانش‌افزایی در زمینه خانواده درمانگری ساختاری با نگرش تطبیقی از اهداف برگزاری این نشست علمی ذکر شده است که توسط حجت الاسلام محمد زارعی توپخانه پژوهشگر گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می‌شود.

image.aspx?t=bank&n=minochin.jpg

حجت الاسلام دکتر محمدرضا سالاری‌فر، استادیار گروه روان‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد و دکتر مسعود جان‌بزرگی استاد گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبیر علمی در جلسه حضور دارند.

نشست علمی یادشده روز دوشنبه 26 آذر از ساعت 15:30 تا 17 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی پردیسان، بلوار دانشگاه، میدان علوم برگزار می‌شود.