انتخاب عضو هیئت علمی گروه روان شناسی به عنوان پژوهشگر برتر سال97 13استان قم

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی دانشیار گروه روان شناسی به عنوان پژوهشگر برتر سال 1397 استان قم در بخش حوزوی شناخته شد.

براساس این گزارش، به مناسبت نوزدهمين جشنواره ملي هفته پژوهش با شعار «پژوهش هدفمند، فناوري ارزش آفرين در خدمت توليد ملي» مراسم تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم در سال 1397، روز چهارشنبه 28 آذرماه در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار گرديد

image.aspx?t=bank&n=Azarbayjani%20pajohsh.jpg

در اين مراسم كه با حضور مهندس سيدمحمدرضا هاشمي سرپرست استانداري قم، دكتر مهدي كشميري قائم مقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری، سرپرست دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم و رياست شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر ديرباز رياست دانشگاه قم، مهندس مهرداد غضنفري معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري قم، دكتر اخوان رياست پارك علم و فناوري استان و برخي از مديران كل سازمان هاي مختلف استان قم حضور داشتند، از پژوهشگران برتر استان قم در سه بخش حوزوی، دانشگاهی و دستگاه های اجرایی تجلیل شد.