بازدید معاون وزیر کشور از مرکز رشد نویدبخش رهایی وابسته به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

دکتر تقی رستم‌وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی چهارشنبه هفته گذشته در سفری یکروزه به استان هرمزگان از طرح‌های عمرانی و اجتماعی بندرعباس بازدید کرد وی در این سفر از مجتمع آموزشی، توانمندسازی و جامعه‌پذیری بهبود یافتگان از اعتیاد که توسط مرکز رشد نویدبخش رهایی در حال ساخت است؛ بازید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد داوری عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مدیر عامل مرکز رشد نویدبخش رهایی در این دیدار، توضیحاتی درباره اهداف تأسیس این مرکز و کارکردهای آن به رئیس سازمان امور اجتماعی کشور و مسئولان بازدیدکننده داد.image.aspx?t=bank&n=navid0.jpg

گفتنی است مرکز رشد نویدبخش رهایی در قالب طرح کاربردی «پاکسازی و مقاوم سازی مناطق روستایی استان هرمزگان از اعتیاد به مواد مخدر و طلاق» با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، استانداری و سازمان بهزیستی هرمزگان تأسیس شده است.

این طرح با هدف کنترل اعتیاد و طلاق در استان هرمزگان اجرا می‌شود.

image.aspx?t=bank&n=navid1.jpg