تجلیل از عضو هیئت علمی گروه حقوق پژوهشگاه در چهارمین همایش ملی مردم سالاری دینی

مقاله حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین جوان آراسته عضو هیئت علمی گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «حدود آزادی در نظام مردم سالاری دینی» به عنوان یکی از 5 مقاله برتر همایش «مردم سالاری دینی،‌ جهان اسلام و غرب» که روز یکشنبه 28 بهمن در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد؛ معرفی شد.

بر پایه این گزارش مقاله چالش‌های مردم سالاری اسلامی در ایران نوشته حدیث اقبال و علیرضا زرگر، مقاله دیالکتیک مردم سالاری نوشته جهانگیر مسعودی، محمدرضا فتحی مهر و محمد آقایی، مقاله حدود آزادی مردم سالاری دینی نوشته حسین جوان آراسته، مقاله باستانی مقوله مشارکت سیاسی مردم در دیدگاه علامه محمدحسین فضل الله نوشته مرضیه محصص و مقاله ارایه مدل مطلوب شناسه ایی مطالبات اصناف برای تحقق عدالت اجتماعی نوشته مرجان کراری، سیدجواد امام جمعه زاده و عباس مقتدایی به ترتیب به عنوان مقالات برتر چهارمین همایش مردم سالاری دینی معرفی و صاحبان این مقالات تجلیل شدند.

گفتنی است در مجموع ۱۱۹ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد؛ که ۳۴ مقاله به عنوان مقاله علمی پژوهشی و ۳۲ مقاله علمی ترویجی، تعیین شدند. مابقی مقالات نیز در حال ارزیابی می‌باشند.

image.aspx?t=bank&n=mardomsalari.jpg

این مقالات پس از ارزیابی پس از مجوز وزارت علوم با رتبه علمی پژوهشی و علمی ترویجی در کتاب مجموعه مقالات همایش چاپ می‌شود.

شایان ذکر است چهارمین همایش ملی مردم سالاری دینی توسط دانشگاه شهیدبهشتی و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مرکز پژوهش‌های علوم انسانیِ اسلامی صدرا، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه امام حسین (ع)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، سازمان بسیج استادان کشور و مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور روز یک شنبه 28 بهمن ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.