حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در چهارمین نمایشگاه گفتمان انقلاب اسلامی

جهارمین نمایشگاه گفتمان علمی انقلاب اسلامی با حضور مراکز علمی پژوهشی حوزوی نظیر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و انجمن های علمی حوزه علمیه در روز یک شنبه 28 بهمن در مجلس شورای اسلامی توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.

حجت الاسلام «احمد مازنی» رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با حضور در این نمایشگاه، فعالیت حوزه عملیه در عرصه های علمی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بسیار خرسندیم که امروز شاهد برگزاری یکی از نمایشگاه های تاثیرگذار علمی و پژوهشی در حوزه دین در محل نمایشگاه دائمی مجلس شورای اسلامی هستیم.image.aspx?t=bank&n=majles1.jpg

وی افزود: این نمایشگاه در 17 رشته مختلف که اغلب آنها در حیطه علوم انسانی است فعالیت می کند؛ به نظر می رسد در مورد فعالیت های علمی، پژوهشی و تاثیرگذاری حوزه علمیه و سایر بخش ها باید قضاوت های عملی و دقیق داشته باشیم و بر اساس اطلاعات ضعیف قضاوت نکنیم.

image.aspx?t=bank&n=majles2.jpgاین نماینده مردم در مجلس دهم، بر ضرورت حمایت ویژه مجلس از مراکز پژوهشی دینی و دانشگاه تاکید کرد و گفت: مجموعه و آثاری که در نمایشگاه ارائه شده باید مورد حمایت مجلس شورای اسلامی قرار گیرد و به نوبه خود برای این مهم تلاش خواهم کرد.