جلسه نقد طرح پژوهشی «سیره و زندگانی امام جواد علیه السلام» برگزار می‌شود

جلسه نقد طرح پژوهشی «سیره و زندگانی امام جواد علیه السلام از مجموعه کلان طرح سیره و زندگانی ائمه علیهم السلام که در گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در حال انجام است؛ امروز دوشنبه 6 اسفند برگزار می‌شود.

این طرح پژوهشی توسط دکتر منصور داداش نژاد دانشیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه صورت پذیرفته و وی در این جلسه نقد، گزارشی از آن را ارائه خواهد نمود.image.aspx?t=bank&n=EMAM%20JAVAD.jpg

حجج الاسلام و المسلمین دکتر حسینیان مقدم، خانجانی، مرادی نسب، هدایت پناه و محمدی به عنوان ناقد در این جلسه علمی حضور دارند.

گفتنی است طرح پژوهشی «سیره و زندگانی امام جواد علیه السلام» با نظارت حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی صادقی، عضو هیئت علمی پژوهشکده سیره و تاریخ پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به اجرا درآمده است.

جلسه نقد یادشده امروز دوشنبه 6 اسفند از ساعت 10.30 تا 12.30 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.