بازدید رئیس سازمان «سمت» از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذبیحی رئیس سازمان «سمت» از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
بازدید رئیس سازمان «سمت» از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

image.aspx?t=bank&n=samt000.JPGبه گزارش روابط عمومی، در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و  حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذبیحی رئیس سازمان «سمت» درباره همکاری علمی دو مرکز با هم به کفتگو پرداختند.

در این جلسه که با حضور دکتر کافی معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شجاعيان معاون توسعه مدیریت و منابع از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر خادمی رئیس پژوهشکده و مسئول نمایندگی سازمان سمت در قم برگزار شد بر ادامه تفاهم‌نامه مشترک تأکید و قرار شد پس از تایید طرحنامه قرارداد طرحهای پژوهشی در موضوعات مختلف علوم انسانی منعقد و با نظارت دو مرکز توسط اعضای هیئت علمی انجام گیرد.

لازم به ذکر است تا کنون سازمان سمت بیش از 75 اثر را با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ رسانده است که 7 اثر هم تا پایان سال 97 چاپ خواهد شد.