موفقیت اثر پژوهشگاه در نخستین جشنواره تألیفات علمی برتر علوم انسانی اسلامی جایزه ویژه علامه جعفری

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۷ کد : ۳۶۸۴۱ اخبار
کتاب " کاوش مفهوم سرمایه اجتماعی در قرآن کریم " در نخستین جشنواره تألیفات علمی برتر علوم انسانی اسلامی جایزه ویژه علامه جعفری به عنوان اثر برگزیده انتخاب و از نویسندگان این اثر به عنوان پژوهشگران برتر این جشنواره تجلیل شد.

image.aspx?t=bank&n=%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87%20%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C%20(3).jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب «کاوش مفهوم سرمایه اجتماعی در قرآن کریم»  از آثار منتشره گروه مدیریت در نخستین جشنواره تألیفات علمی برتر علوم انسانی اسلامی علامه جعفری موفق به کسب رتبه برگزیده و نویسندگان این اثر در بخش ویژه ( الگوی اسلامی ایرانی و پیشرفت ) جشنواره که موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر ودریافت جایزه ویژه شدند.

این اثر توسط دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیئت علمی و مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و  دکتر جعفر ترک زاده و دکتر معصومه محترم از اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز در سال نود و هفت توسط انتشارات پژوهشگاه چاپ شده است.

آخرین ویرایش۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸