تمجید مدیر موسسه مطالعات اسلامی دانشگاه تهران-دانشگاه مک گیل از کتاب پژوهشگاه

دکتر مهدی محقق مدیر موسسه مطالعات اسلامی دانشگاه تهران-دانشگاه مک گیل در نامه ای از کتاب «تجربه دینی در فرهنگ اسلامی» تمجید کرد.

image.aspx?t=bank&n=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87.JPG

به گزارش روابط عمومی دکتر مهدی محقق استاد دانشگاه تهران و مدیر موسسه مطالعات اسلامی دانشگاه تهران-دانشگاه مک گیل، در نامه ای از کتاب «تجربه دینی در فرهنگ اسلامی» اثر گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تمجید کرد. ایشان تاکید نمودند: «سعی و کوشش مولفان کتاب در تحلیل و تقسیم بندی انواع تجربه های دینی و جمع آوری نمونه های آن از میراث اسلامی، بسیار ستودنی است و یقینا راه را برای پژوهش های آتی در این زمینه همواره خواهد ساخت. از خداوند منان توفیق روز افزون برای مولفان محترم خواستارم».

کتاب «تجربه دینی در فرهنگ اسلامی» توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربايجاني دانشیار گروه روان شناسی، علی شیرازی، سیدمحمدرضا لواسانی و مرتضی حبیبی در سال 1395  توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ رسیده است.

گروه روان شناسی پژوهشگاه تا کنون 40 عنوان کتاب منتشر نموده است.  image.aspx?t=bank&n=%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87%20%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C.jpg