برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط دکتر عباس شفیعی در اصفهان

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۵ کد : ۳۶۸۸۱ اخبار
دو کارگاه علمی_آموزشی، توسط دکتر عباس شفیعی عضو هئیت علمی گروه مدیریت پژوهشگاه در استانداری و دانشگاه اصفهان برگزار شد.

image.aspx?t=bank&n=shafiee.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کارگاه علمی رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی و کارگاه آموزشی مدیریت علوی توسط دکتر عباس شفیعی عضو هیئت علمی گروه مدیریت  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اصفهان برگزار شد.

کارگاه رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی با حضور معاونت دانشگاه، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی و اساتید دانشگاه اصفهان در آمفی تئاتر این دانشگاه  برگزارشد. دراین نشست علمی مباحث رفتار سازمانی در سه سطح فردی،  گروهی و سازمانی ارائه و به سوالات اساتید پاسخ داده شد.. همچنین با دعوت استانداری اصفهان کارگاه آموزشی مدیریت علوی نیز روز پنج شنبه ششم تیر ماه در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.

با همین موضوعات از دکتر شفیعی سه اثر«درآمدي بر رفتار سازماني با رويكرد اسلامي: سطح تحليل فردي»، «رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی (سطح گروه)» و «رویکرد اسلامی به‌مدیریت رفتارسازمانی در سطح سازمان»  توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شده است.