زمینه های همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بررسی شد

۰۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۳۵ کد : ۳۶۹۰۱ اخبار
دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد

%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%D8%B7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%86%DB%8C.JPG

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عصر دومین روز مردادماه سال جاری دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد و در جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان رئیس و دیگر مدیران ارشد پژوهشگاه زمینه های همکاری این دو نهاد علمی را بررسی کردند.

در این جلسه، توسعه مناسبات علمی از جمله برگزاری دوره های معرفت افزائی دانشگاهیان، برگزاری کارگاه های آموزشی، سرمایه گذاری جهت تاسیس مرکز علمی مشترک جهت آموزش جامعه علمی کشورهای مسلمان از جمله عراق و سوریه، برگزاری کرسی های علمی ترویجی و دیگر همکاری های علمی در راستای رفع مشکلات جامعه مورد بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۳۹۸