پیش‌نشست چهارم همایش بین‌المللی آسیب‌شناسی مطالعات تاریخ و سیره اهلبیت(علیهم السلام) برگزار خواهد شد.

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۶ کد : ۳۶۹۰۲ اخبار
پیش‌نشست چهارم همایش بین‌المللی آسیب‌شناسی مطالعات تاریخ و سیره اهلبیت (علیهم السلام) با همکاری مراکز علمی ایران و عراق برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پیش‌نشست چهارم همایش بین‌المللی آسیب‌شناسی مطالعات تاریخ و سیره اهلبیت (علیهم السلام) با همکاری مراکز علمی ایران و عراق روز سه شنبه هشت مرداد سال جاری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد. این نشست که با حضور صاحب نظران ایرانی و عراقی با موضوعات ذیل برگزار می شود.

سخنرانان:

دکتر عمار عبودی نصار، استاد دانشگاه کوفه، موضوع: مشاکیل موقف الاسره الطویه تجاه  ائمه اهل البیت (علیهم السلام)

دکتر سعید طاووسی مسرور، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، موضوع: آسیب شناسی برخی از مهم ترین آثار عاشورایی پس از انقلاب اسلامی

دکتر مهران اسماعیلی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، موضوع: پژوهش تاریخی در ایران در چالش با دوگانه موضوع محور-مسئله محور

حجت الاسلام و المسین دکتر حمید رضا مطهری، عضو هیئت علمی پژوهشکده سیره و تاریخ دفتر تبلیغات، موضوع: سیره نگاری  در غرب اسلامی

دبیر علمی نشست: دکتر محمدباقر خزائیلی

زمان: سه شنبه 8 مرداد 1398  ـ‌  ساعت 10:30  تا  13

مکان: پردیسان ، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سالن جلسات (همکف)%D9%BE%DB%8C%D8%B4%20%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%20%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85.jpg

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۳۹۸