۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۷ کد : ۳۶۹۱۰ اخبار
زمینه های همکاری دستگاه های علمی و اجرایی در موضوع آسیب های اجتماعی با تاکید بر حاشیه نشینی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور اساتید این حوزه بررسی می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه فردا چهارشنبه شانزدهم مرداد ماه سال جاری نشست «بررسی زمینه های همکاری دستگاه های علمی و اجرایی در موضوع آسیب های اجتماعی با تاکید بر حاشیه نشینی» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا صدیق اورعی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد (صاحبنظر در موضوع حاشیه نشینی) و دکتر رضا ملک زاده مدیر کل امور اجتماعی استانداری قم و با حضور اعضای هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از ساعت 11:30 الی 13 در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

دبیر علمی  این نشست را حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان مدیر و عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه بر عهده دارند.

آخرین ویرایش۱۵ مرداد ۱۳۹۸