در راستای توسعه تعاملات علمی بین المللی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه میزبان هیأت اندونزیایی است

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برنامه های هیأت دانشگاه جاکارتای اندونزی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در حال پیگیری است. این هیات  31 مر%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%D8%B4%D8%A7%D9%81%D8%B9%DB%8C%20(4).JPGدادماه سال جاری وارد شهر قم شد و تا 3 شهریور در این شهر حضور خواهد داشت.  شرکت در جلسات تخصصی با اعضای هیأت علمی پژوهشگاه، دیدار و گفتگو با گروه های پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه و سایر مراکز علمی با محوریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و در موضوع نظام دینی حاکم بر کشور ایران، از برنامه های تدارک دیده شده برای این میهمانان است. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  میزبان این هیأت علمی اندونزیایی در نظر گرفته شده است.