حجت‌الاسلام والمسلمین نظری به ریاست مؤسسه دائره المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت(علیهم السلام) منصوب شد

image.aspx?t=bank&n=01-Nazari-True.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از  خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله خامنه‌ای در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسن نظری را به ریاست مؤسسه دائرة المعارف فقه اسلامی بر مذهب اهل بیت(علیهم السلام) منصوب کردند.

حجت الاسلام و المسلمین نظری فرزند علی محمد در سال 1328 در شهر شاهرود در خانواده ای مذهبی و دیندار دیده به جهان گشود. پس از تحصیلات رسمی در زادگاه خویش برای تحصیل علوم دینی و آموختن معارف ناب الهی وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر بزرگان  قم بهره های علمی وافری برد. ایشان در کنار تحصیلات حوزوی در رشته اقتصاد مطالعات زیادی انجام داد  و تا قبل از بازنشستگی عضو هیات علمی گروه اقتصاد  و همچنین  به مدت چهار سال رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بود.

وی در حال حاضر عضو شورای علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سردبیر نشریه جستارهای اقتصادی ایران است. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق دارد.