استقبال کم نظیر از چاپ چهاردهم کتاب روان­ شناسی در قرآن

چاپ چهاردهم کتاب «روان­ شناسی در قرآن؛ مفاهیم و آموزه ­ها» به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به دلیل استقبال جامعه دانشگاهی، موجودی چاپ چهاردهم کتاب «روان ­شناسی در قرآن؛ مفاهیم و آموزه­ ها» که در شهریور سال جاری روانه بازار نشر شده بود در کمتر از یک ماه به پایان رسید.%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%20%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%20%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86.PNG

از آنجا که  این کتاب به عنوان کتاب منبع در حوزه روان ­شناسی اسلامی در دانشگاه­ ها تدریس می ­شود و بنا بر نیاز بازار نشر، تا پایان مهر سال جاری چاپ پانزدهم آن نیز منتشر خواهد شد.

کتابی حاضر، در کنار کتاب «روان شناسی در قرآن، مفاهیم و موزه ها» هویت کامل تر خود را می یابد؛ در فصول نه گانه آن کتاب، به تعدادی از مباحث روان شناسی، مثل احساس و ادراک، رشد، انگیزش، اجتماعی، سلامت روانی و روان شناسی مثبت، با رویکرد قرآنی، به تفصیل پرداخته شد. در فصول هفت گانه این کتاب نیز به مباحث «عواطف و هیجانات»، «یادگیری و تغییر رفتار»، «ناخودآگاه»، «شخصیت، مباحث بنیادین»، «شخصیت، مباحث کاربردی»، «سنجش روان شناختی»، و «روان شناسی تفاوت ها» پرداخته شده است. اگرچه به تناسبِ فضای دانشجوئی و اخذ بازخورد از کتاب اول، از حجم و تعداد آیات در این کتاب کاسته شده است، لکن رویکرد کلی حاکم بر این دو کتاب، رویکرد قرآنی است؛ بدیهی است که معرفی چارچوب ها و اسکلت اولیه «روان شناسی قرآنی» به عنوان یک مکتب روان شناختی، و تعیین مسیر پژوهش ها و آموزش های لازم، در دو کتاب کم حجم، آنهم با ملاحظات دانشجوئی، ممکن نیست، لکن اینها قدم های اولیه ای است که در کنار تلاش های بسیار ارزشمندِ محققان و مولفان دیگر، در این مسیر برداشته می شود.

کلید واژه ها: عواطف و هیجانات یادگیری و تغییر رفتار ناخودآگاه شخصیت، مباحث بنیادین شخصیت، مباحث کاربردی سنجش روان شناختی روان شناسی تفاوت ها