اجرای طرح «بازخوانی اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر در آیات قرآن و روایت­ های اهل بیت علیهم السلام»

تفاهم نامه همکاری های علمی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر امضاء شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تفاهم نامه همکاری های علمی بین دو مرکز به امضاء حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر امیری رئیس پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر، رسید.%D8%A2%D8%B1%D9%85%20%D8%AF%D9%88%20%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2.jpg

در این تفاهم نامه بر همکاری دو مرکز در پیشبرد اهداف علمی، پژوهشی، آموزشی و سیاست‌گذاری کلان کشور در زمینه تبیین علمی و اجرای فراگیر فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید شده است. همکاری در طراحی و انجام فعالیت های علمی بین المللی با استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های آموزشی و پژوهشی طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.

در اولین قدم، مراحل تدوین و تالیف طرح پژوهشی «بازخوانی اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر در آیات قرآن و روایت ­های اهل بیت علیهم السلام»  توسط دکتر علی سلیمی عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغاز شد.

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تفاهم نامه پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر