سخنرانی دو نفر از اعضای هیئت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش الگوی مفهومی عفاف جنسی

همایش الگوی مفهومی عفاف جنسی با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و چند مرکز دیگر 29 و 30 آبان سال جاری در تهران و قم برگزار می شود.IMG-20191113-WA0004.jpg

در این همایش دکتر مجید کافی معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری و دانشیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنرانی خود را با موضوع مولفه ها و مفهوم عفاف ارائه خواهند نمود و حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین بستان دانشیار گروه جامعه شناسی در موضوع مفهوم عفاف از منظر علوم اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

روز نخست این همایش چهارشنبه 29 آبان در سالن اجتماعات غدیر مجتمع دانشگاهی ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز واقع در سوهانک از ساعت 8 تا 13و ادامه آن پنج شنبه در تالار شیخ طوسی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی واقع در قم چهارراه شهداء، ابتدای خیابان از ساعت 8 تا 12 برگزار می شود.