به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه، برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالرروز شهادت دکتر مفتح و به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه «دومین هم اندیشی همکاری حوزه و دانشگاه» را به همراه مراسم افتتاح «پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه»، برگزار می کند.

27%20%D8%A2%D8%B0%D8%B1%2097.jpgبه گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت  ۲۷ آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه و در سالرروز شهادت دکتر مفتح  «دومین نشست هم اندیشی همکاری حوزه و دانشگاه» با حضور اساتید مطرح حوزه  و دانشگاه برگزار می شود. همزمان با این نشست چهارمین پژوهشکده زیر مجموعه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با نام «پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه» افتتاح خواهد شد.

در این نشست اساتیدی از حوزه و دانشگاه سخنرانی خود را با موضوعات ذیل ارائه می نمایند.

دکتر مهدی گلشنی؛

الزامات تحقق همکاری حوزه و دانشگاه

حجت الاسلام و المسلمین روج الله شاطری؛

تعامل علمی حوزه و دانشگاه؛ پیشینه، پیش­رو

خانم دکتر علم الهدی؛

نقش پوزیتیوسم ایرانی در عملکرد حوزه و دانشگاه

دکتر مجید کافی؛

ظرفیت شناسی حوزه و دانشگاه در حل مسائل اجتماعی کشور

این نشست روز چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۸ از ساعت 8:30 تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه واقع در تهران: خیابان انقلاب، بین خیابان وصال و قدس، کوی اسکو، پلاک ۶ برگزار می شود.