سخنرانی دکتر مجید کافی در مدرسه فیضیه به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

سخنرانی دکتر مجید کافی در مدرسه فیضیه به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه

به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه  دکتر مجید کافی معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در فیضیه سخنرانی کردند.

سلسله نشست های «پژوهش و تمدن نوین اسلامی» که به مناسبت نکوداشت  هفته پژوهش به همت معاون22.jpgت پژوهش حوزه های علمیه و با همکاری پژوهشگاه ها و موسسات در مدرسه فیضیه برگزارشد.

پنجمین نشست از این سلسله نشست ها  27 آذر سال جاری با حضور دکتر کافی معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

دکتر مجید کافی در ابتدا به ارائه گزارش عملکرد این پژوهشگاه پرداختند و در ادامه، سخنرانی خود را با موضوع پژوهش، حوزه و دانشگاه و علوم انسانی- اسلامی ارائه نمودند و در پایان به پرسش حضار پاسخ دادند.

درهفته پژوهش سلسله نشست های علمی با حضور مراکز منتخب پژوهشی  از 23 تا 28 آذر سال جاری در فیضه برگزار شد.

همزمان با این نشست نمایشگاهی از آثار منتشره پژوهشگاه در سال 1398، برپا بود.