چگونگی سبک زندگی دینی در گام دوم انقلاب در نشستی علمی بررسی می شود

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۷ کد : ۳۷۰۱۶ اخبار

98101.jpg

دومین نشست از سلسله نشست های تبیین گام دوم انقلاب اسلامی با عنوان «چگونگی سبک زندگی دینی در گام دوم» با همکاری معاونت فرهنگی و پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می گردد.

دکتر محمد کاویانی تاکنون دو کتاب با عناوین «سبک زندگی اسلامی و ابزار سنجش آن» و  «درسنامه سبک زندگی اسلامی با رویکرد تجویزی» مرتبط با موضوع نشست به رشته تحریر درآورده است

این نشست روز دوشنبه ۲ دی ماه  ساعت  10 تا 12 در مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س) خواهران واقع در قم، بلوار امین، سه راه سالاریه برگزار می شود.

آخرین ویرایش۰۱ دی ۱۳۹۸