کرسی ترویجی«حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن» برگزار می شود

varzesh3_001.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ کرسی علمی ترویجی«حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن: در پرتو نیازهای اجتماعی و ضرورت جامعه اسلامی»  روز سه شنبه 3 دی­ماه 1398  از ساعت 10  تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

ارائه کننده این کرسی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن ملک افضلی عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه و ناقدان حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی محمدی جورکویه عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر محمد مهدی مقدادی عضو هیأت علمی دانشگاه مفید هستند.

دبیری این جلسه را  دکتر حسن سلطانی محقق همکار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عهده خواهد داشت.

کرسی علمی ترویجی «حکم شرعی ورزشهای خطرناک و ضمان ناشی از آن: در پرتو نیازهای اجتماعی و ضرورت جامعه اسلامی»  روز سه شنبه 3 دی­ماه 1398  از ساعت 10  تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس قم، پردیسان، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سالن جلسات  برگزار خواهد شد.