آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم عرضه می شود

5e0ca20c2f0000bf285f68d7.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بیش از 500 اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در غرفه های 59 و60 سالن اصلی چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم به علاقه مندان کتاب و کتابخوانی و دانشجویان رشته های علوم انسانی عرضه می شود.

چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم با حضور 341 ناشر از سراسر کشور با ارائه 87 هزار و 738 عنوان کتاب در محل دائمی نمایشگاه‌های این شهر برگزار می‌شود.  این نمایشگاه در دو سالن و 240 غرفه روز پنج‌شنبه (12 دی) افتتاح و از تاریخ 13 تا 20 دی‌ماه پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی است. 500 میلیون تومان بن یارانه‌ای خرید کتاب با تخفیف 20 درصدی از طریق بانک عامل مستقر درنمایشگاه بین بازدیدکنندگان توزیع می‌شود.

سومین نمایشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان نیز همراه با چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم فعالیت دارد. در کنار این نمایشگاه برنامه‌های جنبی از قبیل رونمایی از تازه‌های نشر استان، برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه کتاب، سبک زندگی و آسیب‌های اجتماعی، مسابقات کتاب و کتاب‌خوانی و ایستگاه سرگرمی کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم از 13 تا 20 دی‌ماه از ساعت 15 تا 22 در محل دائمی نمایشگاه های قم فعالیت دارد.