کتاب«مبانی جامعه‌شناسی :مفاهیم و گزاره‌های پایه» منتشر شد

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۷۰۳۳ اخبار

%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87%20%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C.jpgگروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب «مبانی جامعه‌شناسی:مفاهیم و گزاره‌های پایه» را منتشر کرد. این کتاب را دکتر غلامرضا صدیق اورعی و همکارانش به رشته تحریر درآورده اند.

کتاب حاضر مفاهیم پایه جامعه شناسی را تعریف و گزاره های پایه این علم را معرفی و مستند کرده است. کتاب شامل سه بخش است؛ 1) مفاهیم پایه؛ 2) درباره جامعه شناسی؛ 3. گزاره های پایه. بخش گزاره‌های پایه به کلی نوآورانه است و در جامعه‌شناسی مسبوق به سابقه نیست.
از ویژگی‌های کتاب، تنظیم آموزش‌محور مطالب و طرح مفاهیم واقعاً مبنایی برای جامعه‌‎شناسی و همچنین سادگی، وضوح، دقت و انسجام منطقی مفاهیم است. این کتاب با طرح مثالهایی مملموس و عمدتاً بومی، در تلاش است تا خواننده را به سمت کسب بینش جامعه‌شناسی سوق دهد. افزون بر این، طراحی ظاهری کتاب به نحوی است که دسترسی آسان به مطالب را فراهم می‌کند.

مشخصات این کتاب و همچنین ۳۰ صفحه ابتدایی آن در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir قابل دسترس می باشد.

کلید واژه ها: کتاب‌های درسی دانلود رایگان پی‌دی‌اف(pdf) کتاب، ۳۰ ص اول کتاب جامعه شناسی گروه جامعه شناسی

آخرین ویرایش۲۲ دی ۱۳۹۸