به منظور تصویب نهایی محورها

کمیته علمی همایش بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت در دوره معاصر برگزار شد.

محورها و تاریخ های مهم کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت(علیهم السلام) در دوره معاصر تعیین شد.

کمیته علمی کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت(علیهم السلام) در دوره معاصر برگزار شد. در این جلسه شرایط شرکت در کنفرانس و محورهای آن نهایی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کمیته علمی کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت (علیهم السلام) در دوره معاصر با حضور رئیس پژوهشگاه، رئیس کنفرانس و اعضای کمیته علمی کنفرانس تشکیل شد. کمیته علمی کنفرانس ترکیبی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه ، اساتید دانشگاه ها و مراکز علمی کشور و اساتید بین المللی است.

حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی دبیر کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت (علیهم السلام) در دوره معاصر، محورهای مصوب را به شرح زیر اعلان کرد:

الف) درآمدی بر آسیب‎های مطالعات تاریخ‎ اهل‎بیت«ع»:
-    مفهوم‎شناسی اهلبیت(ع)، تاریخ، سیره، آسیب‎شناسی
-    ضرورت، اهمیت و جایگاه آسیب‎شناسی مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره،
-    پیشینه‎پژوهی آسیب¬شناسی مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره ،
-    ظرفیتها و چالشهای آسیب‎شناسی مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره.
 ب) آسیب‎شناسی مبانی و رویکردهای مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره
-    مبانی و رویکرد:
-    الف) درون‎دینی: (تاریخی، کلامی، حدیثی و روایی، فقهی، عرفانی، سیاسی، اجتماعی و ...)
-    ب) برون‎دینی: (سکولاریسم، پوزیتیویسم، سوسیالیسم، ماتریالیسم و ...)
ج) آسیب‎شناسی اهداف و روش‎های مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره
-    اهداف دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی
-    روش‎های توصیفی، تحلیلی، تطبیقی، تبیینی، بینارشته‎ای
د) آسیب‎شناسی مستندات مطالعات تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره
مستندات تاریخی، کلامی، حدیثی، مناقبی، اعجازی، جغرافیایی، تراجمی، انساب‎ و ...
ح) آسیب‎شناسی مطالعات منطقه‎ای و جهانی تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره آسیب‎شناسی مطالعات منطقه‎ای تاریخ ‎اهل‎بیت(ع) در دوره معاصره
عراق، لبنان و سوریه، عربستان و مصر، مغرب عربی، شبه قاره هند، شرق آسیا، ماوارءالنهر، ترکیه و بالکان، آمریکا و اروپا

براین اساس تاریخ پژوهان می توانند چکیده مقالات خود را حداکثر تا 30 مرداد و اصل مقاله را تا 15 آبان از طریق وب‌سایت کنفرانس بین المللی آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت (علیهم السلام) در دوره معاصر  به نشانی http://ahlalbaytconf.rihu.ac.ir  ارسال نمایید. کنفرانس بین‌المللی «آسیب شناسی مطالعات تاریخ اهلبیت(علیهم السلام) در دوره معاصر» 8 آبان 1399 به صورت مجازی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.