پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بزودی منتشر می‌کند

کتاب «رسانه شناسی یهود در عراق؛ رویکردی تاریخی»

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۱ کد : ۳۷۱۰۳ اخبار
این کتاب یک کتاب دانشگاهی از نویسنده ای است که سالها با فعالیت های گروه های یهودی در حوزه خلیج فارس آشنا بوده است
کتاب «رسانه شناسی یهود در عراق؛ رویکردی تاریخی»

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،  کتاب «رسانه‌شناسی یهود در عراق؛ رویکردی تاریخی» نخستین کتاب از «مجموعه رسانه‌شناسی یهود در جهان اسلام» است که به قلم دکتر حسن بشیر مدرس و نویسنده حوزه رسانه و ارتباطات و عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی، فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق، همچنین رئیس سابق موسسه مطالعات اسلامی لندن به رشته تحریر درآمده است.
رسانه‌شناسی یهود در جهان اسلام، بسیار مهم و ضروری است. تقریباً در همه کشورهای اسلامی، یهودیان نقش اساسی در رابطه با راه‌اندازی رسانه‌ها و یا مشارکت در تولید محتواهای رسانه‌ای داشته‌اند. اینکه چه عواملی باعث حضور فعال یهودیان در این زمینه شده و چه اهدافی در این رابطه وجود داشته است، نیازمند تحقیقی جامع است. هدف از این نگارش اثر حاضر، تاریخ‌نگاری توصیفی است که با رویکردی تاریخی با استفاده از منابع فراوان، اعم از کتاب‌ها، مقالات، پایگاه‌‎های اینترنتی و ... تدوین شده و در حقیقت یک کتاب ترجمه‌ای و تألیفی است که در هفت فصل تدوین شده است.
خاطر نشان می‌سازد این کتاب در راستای درس «رسانه‌ها در کشورهای اسلامی» تدوین شده و یک کتاب دانشگاهی به‌شمار می‌آید.