فهرست آثار پروهشی منتشر شده سال۹۹معرفی شد

اداره آماده سازی و چاپ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ۱۷ اثر پژوهشی منتشر شده خود از ابتدای سال ۹۹ تاکنون را معرفی کرد.

براساس این فهرست معرفی، ۱۶ اثر منتشر و یک اثر دیگر در آستانه انتشار قراردارد. از ویژگی های قابل ذکر این فهرست تنوع و پویایی موضوع های تخصصی است که نشانگر توجه اندیشمندان و مولفان هر حوزه تخصصی به چالش ها و نیازمندی های رشته علمی مورد نظر است.
۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۲ کد : ۳۷۱۲۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  و براساس اعلام اداره آماده سازی و چاپ آثار منتشر شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از ابتدای سال 1399 تا کنون عبارتند از:
1. کلیات فقه سیاسی / اصغر آقا مهدوی
2. درباره حقوق/ نورعلی نوری، به کوشش مصطفی دانش پژوه
3. درآمدی بر اعتبار سنجی روایات تفسیری/ محمود حاجی احمدی
4. پویش و رویش زیدیه نخستین/ روح الله توحیدی نیا
5. سرل و علوم انسانی/ جواد عابدینی
6. اصول و مقدمات تفسیر/ علی فتحی
7. ادله اثبات در دعاوی حقوقی و کیفری/ حجت الله فتحی
8. بررسی اخبار مدنی سیره نبوی در صحیحین/ محمد امین ایرانلو و مرادی نسب
9. معرفت شناسی تئوری های سازمان ومدیریت/ ابوالفضل گائینی
10. نقش‌ پیش‌دانسته‌ها و علایق مفسر در تفسیر قرآن/ علی اوسط باقری
11. منابع تاریخ تشیع/ منصور داداش نژاد
12. اصول و مبانی اقتصاد اسلامی/ حسن آقا نظری
13. سیری در تاریخ و تمدن ایران و اسلام/ حسین عزیزی و  علی نصر اصفهانی
14. «تفسیر امامیه در پژوهشهای خاورشناسان: تحلیل و نقد»/ علی راد
15. فلسفه علم تاریخ/ کافی
16. رسانه شناسی یهود در عراق/ حسن بشیر
17. درمانگری یکپارچه معنوی (درک و بیان امر قدسی)/ اثر کنت ای. پارگامنت/ ترجمه آقایان دکتر ظهیرالدین، جان بزرگی، کریم زاده نعیم (به زودی منتشر می شود)
شایان ذکر است، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 4 پژوهشکده علوم اجتماعی، علوم رفتاری، علوم اسلامی و مطالعات و همکاری های حوزه و دانشگاه برخوردار است که 17 گروه علمی و پژوهشی زیر نظر این پژوهشکده ها فعالیت می کنند.

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۳۹۹