رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارتحال حجت الاسلام و المسلمین جناب دکتر موسویان را تسلیت گفت

رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،ارتحال حجت الاسلام و المسملین جناب دکترسید عباس موسویان، یکی از اساتید برجسته حوزه اقتصاد اسلامی را تسلیت گفت

این استاد حوزه و دانشگاه یکی از اساتید برجسته حوزه اقتصاد اسلامی و از علمای پیشرو در توسعه بانکداری اسلامی بود و در ایجاد تعامل و بهره برداری نظام بانکداری کشور از منویات علما و زعمای برجسته حوزه علمیه تلاش وافری کرد.
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۹ کد : ۳۷۱۲۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه متن پیام دکتر علی محمد حکیمیان به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
فقدان  عالم و فاضل جلیل القدر حجت الاسلام و المسلمین جناب موسویان نه تنها دوستان فاضلش را هم سوگ خانواده اش نمود که جامعه علمی کشور خصوصا حوزه علمیه و پژوهشگاه های فعال در حوزه علوم انسانی را سوگوار نمود.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  پاسداشت مجاهدتهای علمی اش در گروه اقتصاد را وظیفه دانسته ، یاد آن یار سفر کرده را گرامی می دارد و از خداوند منان حشر و حضورش را در کنار اجداد طاهرینش خواستار است.عاش سعیدا و مات سعیدا.

حکیمیان ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

گفتنی است، حجت الاسلام و المسلمین دکتر موسویان عضو شورای علمی گروه اقتصاد و همکار پژوهشی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  بوده است. عضویت در شورای فقهی بانک مرکزی، عضویت در کمیته فقهی بورس، عضویت در انجمن اقتصاداسلامی، عضویت در انجمن مالی اسلامی، عضویت در هیات امناء پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دانشگاه امام صادق (ع) از دیگر عناوین وی بود.
همچنین این استاد شاخص در حوزه اقتصاد اسلامی صاحب نشان و جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی و جایزه شهید صدر بود. وی نویسنده کتاب‌های متعددی در زمینه بانکداری و مالی اسلامی، از جمله «بانکداری اسلامی؛ بانکداری مرکزی و سیاستگذاری پولی و ارزی» و «بانکداری اسلامی؛ مبانی نظری و تجارب عملی»  به همراه حسین میثمی، «بانکداری اسلامی» با همکاری محمد نقی نظرپور و ایوب خزائی، «بازار سرمایه اسلامی»، «معاملات بانکی از منظر مراجع تقلید»، «تجربه بانکداری بدون ربا در ایران»، «طرح تحول نظام بانکی» و «ابزارهای مالی اسلامی(صکوک)» بود

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۳۹۹