رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با صدور پیامی فرا رسیدن ایام سوگواری شهدای معزّر کربلا را تسلیت گفت

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حکیمیان به مناسبت شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و یاران با وفایش پیام تسلیتی صادر کرد.
قلبهای خود را در این شرایط کرونایی خیمه گاه حسینی می کنیم تا به جهان اعلام کنیم ما درس آموخته مدرسه حسینیم

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دراین پیام تسلیت که به نمایندگی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی و کارکنان محترم پژوهشگاه حوزه و دانشگاه صادر شده، آمده است:

جن و ملک بر آدمیان نوحه می کنند
گویا عزای اشرف اولاد ادم است.

محرم مکتب شرف و آزادگی است، مکتب محمد و علی  و فاطمه. محرم کربلای دلهاست. رقص عاشقانه حسین در زیر سم اسبان تا با ترنم شکست هر استخوان انسان، انسانیت و آزادگی، شرافت و بزرگی و در یک کلام خلیفه اللهی را بیاموزد. محرم مکتب عشق جانسوز به الوهیت، رسالت و امامت است. محرم مکتب تشیع است، مکتب علی. محرم مدرسه عشق تشیع است ،که تا قلبهایمان کربلای حسین است، ما ازاده ایم و چون مولایمان حسین در برابر جباران، سرافراز ایستاده ایم. محرم حیات و ممات ماست و ما ۱۴۰۰ سال ندای اماممان را زمزمه کرده ایم که هیهات منا الذله.

کارکنان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قلبهای خود را در این شرایط کرونایی خیمه گاه حسینی می کنند تا به جهان اعلام دارند ما درس آموخته مدرسه حسینیم و در مکتب ما  ذلت جایی نخواهد داشت.

ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه

ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه