انتشار یک کتاب در حوزه قرآن پژوهی

درآمدی بر اعتبار‌سنجی روایات تفسیری

کتاب درآمدی بر اعتبار سنجی روایات تفسیری نگاشته دکتر محمود حاجی‌احمدی منتشر شد
درآمدی بر اعتبار‌سنجی روایات تفسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این کتاب از سری کتاب های منتشر شده انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سال 99 می باشد و درصدد است در آمدی بر ارائه یک طرح کلی در اعتبار سنجی روایات تفسیری داشته باشد . فصل اول با عنوان کلیات به بررسی مبادی تصوری این موضوع و طرح گونه های مختلف روایات تفسیری می پردازد. در فصل دوم ویژگی خاص روایات تفسیری مورد توجه قرار می گیرد وبا تقسیم روایت به دو بخش سند ومتن به تبیین معیارها و شرایط اعتبار در این دو بخش می پردازد . فصل سوم با باور تفاوت میزان کارایی معیارها و شرایط سنجش در گونه های مختلف روایات تفسیری آنها را به شش گونه تقسیم وبا ذکر نمونه هایی به بررسی این باور می پردازد . فصل چهارم با طرح تاثیر قراین در اعتبار سنجی روایات تفسیری، به معرفی تعدادی از قراین موثر می پردازد ودر پایان با ذکر نمونه هایی این اندیشه به بوته آزمون می رود.

طیبه ۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳
خوب