در بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

دستاوردهای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه و بازسازی علوم انسانی بررسی شد

در بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دستاوردهای پژوهشگاه در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه و بازسازی علوم انسانی بررسی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، عصر روز پنج شنبه 27 شهریور دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد و با اعضای پژوهشگاه نشستی صمیمی داشت.

در این نشست که با حضور شورای پژوهشگاه، هیات رئیسه، روسای پژوهشکده ها، مدیران گروه های پژوهشی و مدیران میانی برگزار شد، گزارشی توسط معاون پژوهشی و روسای پژوهشکده ها از عملکرد پژوهشگاه در راستای تحقق وحدت حوزه و دانشگاه تحقق علوم انسانی اسلامی ارائه شد.

دکتر رحیمی یکی از راهکارهای وحدت حوزه و دانشگاه را ایجاد بستر برای گفتگو و کار مشترک برای حوزویان و دانشگاهیان و راهکار دیگر را تربیت اندیشمندانی که تحصیلات توامان حوزوی و دانشگاهی دارند، دانست.

بر اساس این دو راهکار، دستاوردهای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در زمینه ماموریت های محوله، توسط اعضای پژوهشگاه گزارش شد.