با مشارکت پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع):

برگزاری پیش نشست کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی و اخلاقی

دوتن از اساتید دانشگاه امام صادق(ع) در یک نشست حضوری و مجازی دو موضوع محوری و چالشی در حوزه تبعات شیوع کرونا را در روز دوشنبه ۲۱ مهرماه بررسی می کنند.
برگزاری پیش نشست کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی و اخلاقی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این پیش نشست که با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن بانو امین دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می شود، دکتر صدیقه مهدوی کنی، به ارایه موضوعی با عنوان شکوفایی گفتمان« مسئولیت و الزام اخلاقی» در سایه کرونا و دکتر سید محمد مهدی غمامی به تشریح عنوان چالش اقامه شعائر و مصوبات ستاد ملی کرونا خواهند پرداخت.
این پیش نشست که از جمله برنامه های علمی کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی و اخلاقی مربوط به رعایت سلامت همگانی است در روز دوشنبه 21 مهرماه راس ساعت 13:30 به صورت حضوری در سالن بانو امین پردیس خواهران امام صادق(ع) و همزمان لینک نشست از طریق https://www.skyroom.online/ch/isuw99/pardis-class10 قابل دریافت خواهد بود.