با انتشار کتاب سیاست ‌پژوهی عفاف و حجاب در ایران

۴۵ راهکار اساسی برای چالش های عفاف جنسی بررسی شد

دکتر حسین بستان کتاب سیاست پژوهی عفاف و حجاب در ایران را با همراهی جبهه فرهنگی حجاب و عفاف منتشر کرد
۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۱ کد : ۳۷۲۱۷ اخبار
۴۵ راهکار اساسی برای چالش های عفاف جنسی بررسی شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، امروزه جامعه اسلامی ایران به سبب پدید آمدن شکاف عمیق میان وضعیت موجود و وضعیت مطلوبِ عفاف جنسی با چالشی بزرگ و بی‌سابقه روبه رو شده است؛ چالشی که دارای ابعاد گوناگون فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی است. این واقعیت ایجاب می‌کند که برای مواجهة عالمانه و همه‌جانبه با چالش یادشده به گونه‌ای که به گسترش فرهنگ عفاف جنسی در جامعه منجر شود، پژوهش‌هایی با رویکرد مداخله یا در حوزه‌های گوناگونِ مرتبط با امور جنسی سامان داده شوند و انگیزة اصلی این تحقیق در همین راستا شکل گرفته است. بدین منظور، از طریق بررسی تحلیلی راهبردها و سیاست‌های مورد انتظار از نظام اسلامی در زمینه تحکیم عفاف جنسی، بسته ای شامل 45 راهکار در چهار محور تعلیم و تربیت، حمایت، قانون‌گذاری و نظارت به دست آمده و به عنوان توصیه‌های سیاستی به سیاست‌گذاران پیشنهاد شده است. این تحقیق الگویی برای ابتنای مطالعات سیاست پژوهانه بر مبانی دینی و فقهی را به نمایش می‌گذارد.
علاقه مندان برای دریافت و سفارش کتاب به نشانی: http://rihu.ac.ir/fa/book مراجعه فرمایند.

آخرین ویرایش۲۷ مهر ۱۳۹۹