گروه تاریخ اسلام معرفی کرد؛

کتاب تاریخ سلجوقیان در شام منتشر شد

این کتاب با همت محمد سهیل طقوش و با ترجمه و نگارش لیدا مودت توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شده است
کتاب تاریخ سلجوقیان در شام منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سلجوقیان امپراطوری نیرومندی بنیاد نهادندکه در روزگار اوج و عظمتش از آمودریا و هندوکش تا کرانه‌های دریای‌مدیترانه در شام و از شمال ایران تا مرزهای بیابان‌های عربستان را فراگرفته بود. از این‌جهت، در دوران اسلامی پیش از آنان حکومتی به این موفقیت نائل نگشته بود. منطقه شام از منظر جایگاه نظامی، سیاسی و اقتصادی نزد سلجوقیان، فاطمیان و بیزانس در قرن پنجم هجری اهمیت بسزایی داشت. با گسترش قلمرو سلجوقیان در منطقه شام، تتش، برادر ملکشاه سلجوقی، از سوی وی دست به تأسیس سلجوقیان شام زد. پس از وی فرزندانش، رضوان و دقاق، تا مدت‌ها در منطقه شام مشغول رقابت و نزاع بر سر قدرت بودند. در این هنگام، صلیبی‌ها در صحنه سیاسی منطقه شام وارد شدند و با بهره گیری از اوضاع آشفته این منطقه موفق به تأسیس حکومت هایی گردیدند.
علاقه مندان برای دریافت و سفارش کتاب به نشانی: http://rihu.ac.ir/fa/book مراجعه فرمایند.