یک استاد حقوق هلندی بررسی می کند

جایگاه کرونا و حقوق بین الملل

کنفرانس بین المللی «بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی و اخلاقی مربوط به رعایت سلامت همگانی» با حضور اندیشمندان داخلی و بین المللی ۲۷و ۲۸آبان ماه ۱۳۹۹برگزار می شود.
این کنفرانس بین المللی به صورت مجازی با محورهای کلی زیر برگزار می شود: الف. بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی در ابعاد بین المللی ب. بحران کرونا و مسئولیت های حقوقی در ابعاد ملی ج. بحران کرونا و مسئولیت های اخلاقی در ابعاد ملی و بین المللی
جایگاه کرونا و حقوق بین الملل

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در یکی از پنل های سخنرانی این کنفرانس سرکار خانم پروفسور Brigit Toebes عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه گرونینگن هلند و مدیر مرکز مطالعات حقوق و سلامت آن دانشگاه با عنوان کرونا و حقوق بین الملل:حرکت به سمت آماده سازی دولت ها؛تاب آوری دولت ها در برابر شرایط اضطراری آینده و ارتباط میان ظرفیت ها و تعهدات اصلی را تشریح و ارایه خواهد کرد.