محقق برجسته گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، چهره‌ی ماندگار علوم انسانی شد

دکتر محمدتقی ایمان، محقق برجسته گروه فلسفه علوم انسانی ، به‌عنوان چهره‌ی ماندگار علوم انسانی در گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری»، معرفی و تقدیر شد.

در هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری، گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری»، به‌همت دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد و در این مراسم، از چهره‌های ماندگار علوم انسانی، خوشه‌های مشورتی، نظریه‌پردازان (کرسی‌های نظریه‌پردازی موفق) و واحدهای فناور علوم انسانی تقدیر شد. در این آیین از دکتر محمدتقی ایمان، به‌عنوان چهره‌ی ماندگار در علوم انسانی تجلیل شد.

دکتر ایمان استاد جامعه شناسی دانشگاه شیراز و عضو شورای علمی گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است. وی مولف کتاب های مبانی پارادایمی روش های تحقیق کمی و کیفی در علوم انسانی ، فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی ، روش شناسی علوم انسانی نزد اندیشمندان مسلمان ، روش شناسی تحقیقات کیفی ، ارزیابی پارادایمی برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ترجمه کتاب پارادایم های تحقیق در علوم انسانی  می باشد که توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه انتشار یافته است.

گروه فلسفه علوم انسانی و روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ضمن عرض تبریک به این استاد ارجمند برای ایشان آرزوی درخشش و موفقیت روزافزون می‌نماید.