امور بین الملل:

سه تن از اساتید بین المللی شرکت کننده در کنفرانس بین‌المللی مجازی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» معرفی شدند

حضور و ارائه مقاله توسط سه تن از صاحبنظران برجسته بین‌المللی در کنفرانس بین‌المللی مجازی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» قطعی شده است.

به نقل از گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ تاکنون حضور و ارائه مقاله توسط سه تن از صاحبنظران برجسته بین‌المللی شامل: پروفسور کنث آی. پارگامنت روان‌شناس و استاد رشته‌های مرتبط روان‌شناسی، پزشک و پژوهشگر فعال در حوزه مطالعات روان‌شناسی، معنویت، دین و سلامت روان؛ پروفسور هارولد کوئینگ روان‌شناس، پزشک و استاد و پژوهشگر رشته روان‌شناسی و علوم رفتاری و مطالعات معنویت و سلامت و پروفسور برایان استنلی ترنر جامعه‌شناس و استاد و پژوهشگر شهیر رشته جامعه شناسی در کنفرانس بین‌المللی مجازی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا»  قطعی شده است.
این رویداد بین‌المللی با حضور سخنرانان داخلی و خارجی در روزهای 29 و 30 اردیبهشت 1400 برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند مقالات خود را در سه محور اصلی روان‌شناسی، فلسفه و کلام و علوم‌اجتماعی از طریق سایت کنفرانس به آدرس http://manaviat.rihu.ac.ir/fa و در چارچوب شرایط مندرج در فراخوان ارسال نمایند.

کلید واژه ها: کنفرانس بین‌المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا