دبیرخانه کنفرانس اعلان کرد

انتشار مقالات کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیتهای حقوقی و اخلاقی در نشریه علمی پژوهشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ از مجموع مقالات پذیرفته شده در «کنفرانس بین المللی بحران کرونا و مسئولیتهای حقوقی و اخلاقی مربوط به سلامت همگانی»، تعداد 6 مقاله توسط نشریه علمی-پژوهشی فقه پزشکی مورد تایید قرارگرفته است که از این تعداد دو مقاله منتشر شده و بقیه در نوبت انتشار قراردارد.

دکتر حسین جوان آراسته دبیر کنفرانس گفت: مقالات «مسئولیت هزینه های درمان بیماران مبتلا به کرونا در فرض تقصیر کادر درمان» اثر محمد هادی معینی و زهرا گلزار ؛ و «تأثیر علم و قصد بر مسؤولیت مدنی ناقل بیماری‌های واگیردار» اثر دکتر حسین هوشمند در شماره 42 سال 1399 منتشر شدند.

مجله فقه پزشکی دارای رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور به نشانی: (http://journalportal.research.ac.ir/)، وابسته به مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که به‌منظور گسترش و نشر مقالات در حوزه‌­های فقهی، حقوقی مرتبط با علوم پزشکی محققان داخلی و خارجی، به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی، به صورت دو فصلنامه (شش ماهه)، الکترونیکی و به زبان فارسی و چکیده انگلیسی و عربی با دسترسی آزاد (open access) منتشر می‌شود.