همکاری های بین المللی:

سخنرانان خارجی کنفرانس بین ­المللی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» معرفی شدند.

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۳۷۴۳۵ اخبار
۹ نفر از متخصصان و صاحبنظران مطرح بین ­المللی از ۶ کشور جهان ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت سال جاری در کنفرانس بین ­المللی «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا» در سه پنل روانشناسی، فلسفه و کلام و علوم اجتماعی سخنرانی می کنند

به نقل از گروه همکاری­های علمی بین ­المللی پژوهشگاه؛ اولین کنفرانس بین­ المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا با هدف بررسی رهیافت‌های روانشناختی، اعتقادی-کلامی و جامعه‌شناختی در مواجهه با این بیماری با ارائه مقاله و سخنرانی 9 نفر از متخصصان و صاحبنظران مطرح بین­ المللی از 6 کشور جهان در تاریخ 29 و 30 اردیبهشت سال جاری در سالن همایش ­های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.

مهدی غلامی؛ رئیس گروه همکاری­های علمی بین ­المللی پژوهشگاه با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد در سطح ملی و بین­ المللی از حیث موضوعی- با توجه به آنکه پیش از این تنها به مسایل پزشکی و دارویی در مواجهه با این بیماری پرداخته شده بود – افزود: مطالعات گسترده­ای جهت شناسایی متخصصان بین­ المللی در رشته­ های مختلف علوم انسانی، اجتماعی و پزشکی که در موضوعات مرتبط با این کنفرانس فعالیت علمی قابل توجه داشتند انجام شده و در نهایت 20 نفر از صاحبنظران بین ­المللی که صاحب ایده­ های جدید در این عرصه بودند انتخاب شده و مقرر گردید در کنفرانس اول 9 نفر از آنها که آمادگی ارائه مقاله تا زمان برگزاری کنفرانس را دارند در این رویداد سخنرانی نمایند و مابقی در کنفرانس دوم و همچنین سمینارهای تخصصی که در سال جاری پیرامون این موضوع برگزار خواهد شد، ارائه مقاله نمایند. او همچنین اظهار داشت مهمترین هدف از اقدامات انجام شده در بخش بین­ الملل این کنفرانس فراهم آوردن بستر تعامل اعضای هیأت علمی پژوهشگاه و متخصصان بین ­المللی به منظور ایجاد زمینه توسعه دیدگاه‌ها و رهیافت‌های کارآمدِ مبتنی بر تحقیق و پژوهش در مواجهه با پیامدهای روانشناختی، جامعه‌شناختی و کلامی این بیماری و همچنین انجام طرح­های مشترک بین ­المللی و ارائه دستاوردهای آن به جامعه علمی و حوزه سیاست­گذاری مرتبط با این عرصه می­باشد.

کنفرانس بین المللی رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا روزهای ۲۹ و 30 اردیبهشت ماه در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.  این کنفرانس دو روزه با سخنرانی آیت الله غروی رئیس کنفرانس و خیر مقدم دکتر حکیمیان ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آغار می شود و بعد از گزارش دبیر کمیته علمی کنفرانس، ارائه مقالات و سخنرانی ها در سه پنل روانشناسی، فلسفه و کلام و علوم اجتماعی ادامه می یابد.

علاقه مندان می توانند از طریق لینک:  http://vc.rihu.ac.ir/ch/gos  در پنلهای کنفرانس به عنوان میهمان وارد شده و از سخنرانی ها استفاده کنند.

همچنین از طریق اینستاگرام پژوهشگاه به آدرس @rihu.ac.ir   پخش زنده این رویداد قابل استفاده می باشد.

در صورت نیاز به راهنمایی یا بروز مشکل تلفنهای 02532111204 یا 025321112329 پاسخگو خواهند بود.

آخرین ویرایش۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰