کتاب «کلیات حقوق اسلام» منتشر شد

کتاب «کلیات حقوق اسلام» تألیف حجت الاسلام و المسلمین مصطفی دانش پژوه به همت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.
کتاب «کلیات حقوق اسلام» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «کلیات حقوق اسلام» تألیف حجت الاسلام و المسلمین مصطفی دانش پژوه به همت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی به تازگی به بهای 47 هزار تومان منتشر شد.

این اثر به‌عنوان منبع مطالعات کلی حقوقی برای پژوهشگران عرصه علوم انسانی ـ اجتماعی، به‌ویژه برای دانش‌آموختگان رشته حقوق و نیز فاضلان فقه آشنای حوزوی فراهم شده است،

کتاب «کلیات حقوق اسلام» در پنج فصل، به شرح زیر، به معرفی کلی نظام حقوق اسلام می‌پردازد:
فصل اول که نقش سنگ‌بنای بحث را دارد، به تفصیل از رابطه حقوق و دین و امکان منطقی دینی بودن حقوق و در نهایت لزوم دینی(اسلامی) بودن حقوق از دیدگاه اسلام سخن می‌گوید و تفاوت‌های حقوق دینی(اسلامی) و سکولار را بر می‌شمارد. فصل دوم مبانی اصلی و فرعی حقوق و فصل سوم اهداف حقوق از دیدگاه اسلام را تبیین و به‌ویژه نقش عدالت را بیان می‌کند. فصل چهارم، منابع حقوق اسلام را در سه دسته منابع اصلی، فرعی و تتمیمی مطالعه می‌کند و فصل پنجم ویژگی‌های نظام حقوقی اسلام را توضیح می‌دهد.

کلید واژه ها: کتاب «کلیات حقوق اسلام» حجت الاسلام و المسلمین مصطفی دانش پژوه دانشگاه علوم اسلامی رضوی