پیام تسلیت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین دکتر حکیمیان درگذشت این فاضل محقق را تسلیت گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علی‌محمد حکیمیان
رئیس محترم پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

◾️ انا لله و انا الیه راجعون ◾️

فقدان سرمایه‌های ارزشمند علمی و دانشگاهی خسران جبران‌ناپذیری است. خبر درگذشت استاد گرانقدر، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی دانشیار گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، موجب تاثر و تالم شد.

فقدان این استاد فرزانه و مجاهد فرهیخته را که آثار و تالیفات ارزشمندی از خود بر جای گذاشتند، به جنابعالی، خانواده محترم آن مرحوم، همکاران، دانشجویان و اساتید معزز پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض نموده و از درگاه پروردگار متعال برای آن زنده‌یاد، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

منصور غلامی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری