پیام تسلیت آیت الله اعرافی به مناسبت درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی

آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در پیامی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی را تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

در نهایت تاسف خبر درگذشت غم انگیز دانشور فرزانه و عالم پارسا جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد اسعدی(طاب ثراه) را دریافت نمودم. ایشان حافظ قرآن و شخصیتی علمی، اخلاقی و تربیتی و دارای آثار ارزشمندی در زمینه علوم قرآن می باشد.
ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم، اخوان فاضل و مکرم شان، آشنایان و همکاران معززشان در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، برای آن فقید سعید غفران و رضوان ربوبی و برای بازماندگان صبر و سلامتی و شکیبایی از خداوند متعال مسئلت دارم.

علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه