اسامی دعوت شدگان به مصاحبه شفاهی رشته های فلسفه تعلیم و تربیت و مدیریت دولتی دکتری ۱۴۰۰ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اعلان شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از مدیریت تحصیلات تکمیلی، اسامی دعوت شدگان به مصاحبه شفاهی رشته های فلسفه تعلیم و تربیت و مدیریت دولتی دکتری 1400 اعلان شد.
تاریخ مصاحبه رشته فلسفه تعلیم و تربیت روز شنبه 17 مهر ساعت 10 تا 16 و رشته مدیریت روز یکشنبه 18 مهر  1400 تعیین شده است.

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه شفاهی به ترتیب حروف الفبا عبارت اند از:

فلسفه تعلیم و تربیت:
زهره بلوری بناب
سیده زهرا حسینی
هاجر ذبیحی
زینب رضایی
فاطمه شفیعی
زینب عسکری مسینان
سمیه فودازی
محبوبه ونکی فراهانی

مدیریت دولتی:
شیرین پاک نیا
زینب خدامردی
فروزان دولت یاری
نرگس سروستان
فاطمه عالمی طامه
فاطمه محرابی
بهارک منصوری
اکرم نریمان

آزمون پذیرش دکتری خواهران 1400 روز 19 شهریور با رعایت پروتکل های بهداشتی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

کلید واژه ها: فلسفه تعلیم تربیت مدیریت مصاحبه شفاهی مقطع دکتری پذیرش دکتری 1400 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه