نام عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در کتاب فعالان ارتباط با جامعه و صنعت

نام حجه الاسلام دکتر محمد داوری عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و عناوین فعالیت های ایشان در کتاب «اعضای هیأت علمی برتر در جامعه و صنعت سال ۱۴۰۰» درج و منتشر شد.
نام عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در کتاب فعالان ارتباط با جامعه و صنعت

کتاب اعضای هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت، از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.

نام حجه الاسلام دکتر محمد داوری عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و عناوین فعالیت های ایشان در کتاب «اعضای هیأت علمی برتر در جامعه و صنعت سال 1400» درج و منتشر شده است.

گفتنی است نام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان تنها پژوهشگاه علوم انسانی کشور که در عرصه ارتباط با جامعه و صنعت فعال می باشد، در این فهرست حضور دارد.

در این کتاب حدود ۱۴۰ عضو هیئت علمی که از سوی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به عنوان اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت شناخته شده‌اند، معرفی و سوابق و دستاوردهای مهم آنها تشریح شده است.

فعالیتهای دکتر محمد داوری در فایل زیر قابل مشاهده است

کلید واژه ها: ارتباط با صنعت و جامعه دکتر داوری