در راستای توسعه فعالیتهای بین المللی

نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پایگاه بین المللی DRJI نمایه شدند

با نمایه شدن نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پایگاه بین المللی DRJI ، اولین ورود نشریات پژوهشگاه به نظام بین المللی رتبه بندی نشریات DRJI Value کلید خورد
نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پایگاه بین المللی DRJI نمایه شدند

فصلنامه های علمی پژوهشی «روش شناسی علوم انسانی» و «تربیت اسلامی»،  و همچنین دوفصلنامه های علمی پژوهشی «جستارهای اقتصادی ایران»،‌ «مطالعات اسلام و روان شناسی»، «اسلام و علوم اجتماعی» و «اسلام و مدیریت» در  پایگاه بین المللی DRJI نمایه شدند

به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی؛ در فرایند تخصصی پروژه نمایه سازی نشریات پژوهشگاه در نمایه های معتبر بین المللی و با هدف ترویج و نهادینه سازی حوزه «علم سنجی» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ پس از تکمیل فرم های تخصصی و ارائه درخواست های مجزا، رایزنی مستمر با ارزیابان به منظور رفع ابهامات و اعمال اصلاحات و طی نمودن یک دوره شش ماهه ارزیابی، هر شش عنوان نشریات پژوهشگاه در پایگاه مهم و معتبر بین المللی DRJI (Directory of Research Journals Indexing) نمایه شدند.

این پایگاه از جمله پایگاه های مهم نمایه سازی بین المللی نشریات است و در فهرست پایگاه های معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد. همچنین نمایه مندرج دارای نظام اختصاصی رتبه بندی موضوعی نشریات در سطح بین المللی است که با عنوان "DRJI Value" شناخته می شود و همه ساله رتبه نشریات را در دسته موضوعی مرتبط اعلام می نماید.

گفتنی است نمایه سازی نشریات در پایگاه DRJI اولین ورود نشریات پژوهشگاه به یک نظام معتبر رتبه بندی بین المللی است.
پایگاه DRJI زیر مجموعه پایگاه و نمایه معتبر بین المللی WDSE(WorldCat Database Search Engine) قرار دارد و از طریق آدرس http://olddrji.lbp.world/Default.aspx قابل دسترس می باشد.