برگزاری کرسی‌های علمی-ترویجی با محوریت اندیشه فیلسوف شهید آیت‌الله مطهری(ره)

مجموعه کرسی‌های علمی-ترویجی با محوریت اندیشه فیلسوف شهید آیت‌الله مطهری(ره) در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.
برگزاری کرسی‌های علمی-ترویجی با محوریت اندیشه فیلسوف شهید آیت‌الله مطهری(ره)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مجموعه کرسی‌های علمی-ترویجی با محوریت اندیشه فیلسوف شهید آیت‌الله مطهری(ره) در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

ملایی دبیر علمی این مجموعه کرسی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: در راستای فعالیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و متناسب با ایام بزرگداشت اندیشه و شخصیت استاد شهید مطهری(ره) 4 نشست علمی طراحی شده است که در صبح روزهای 10 و 11 اردیبهشت ماه و تحت عنوان «مجموعه کرسی‌های علمی-ترویجی با محوریت اندیشه فیلسوف شهید آیت الله مطهری» برگزار خواهند شد.

وی با تأکید بر اینکه هر یک از این نشست‌ها به جنبه‌ای نوآورانه از اندیشه استاد شهید مطهری(ره) اشاره می‌کند، گفت: اندیشه‌های استاد شهید مطهری(ره) در حوزه فلسفه حق، فلسفه اخلاق، روش‌شناسی اندیشه اجتماعی و اندیشه سیاسی محورهای چهار نشستی هستند که هر یک سعی دارند زاویه‌ای نو از اندیشه‌های استاد مطهری(ره) را آشکار سازند.

ملایی افزود: این کرسی‌ها، کرسی‌های علمی-ترویجی هستند که هر کدام شامل سخنران، ناقد و دبیر علمی می‌باشند.
عناوین و مشخصات کرسی‌ها به شرح زیر است:
1.کرسی علمی-ترویجی با عنوان «تأملی بر مشروعیت انتصابی یا انتخابی حکومت از دیدگاه شهید مرتضی مطهری(ره)»
        ارائه دهنده: دکتر حسین جوان آراسته، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: حجت‌‌الاسلام والمسلیمن دکتر سید جواد ورعی، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر محمد جواد اوسطا، دانشیار دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
        دبیر علمی: دکتر حسین هوشمند، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

زمان برگزاری: شنبه 10 اردیبهشت ماه ساعت 9 الی 11

2.کرسی علمی-ترویجی با عنوان «تجربۀ اخلاقی به مثابه تجربه‌ای دینی (نظریه‌ای برگرفته از آرای شهید مطهّری(ره) در باب حقیقت فعل اخلاقی)»
        ارائه دهنده: دکتر علی شیروانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر محمد فتحعلی خانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر مسعود آذربایجانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        دبیر علمی: دکتر حسینعلی شیدان شید، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

زمان برگزاری: شنبه 10 اردیبهشت ماه ساعت 11 الی 13

3.کرسی علمی ترویجی با عنوان «نحوه مواجهه شهید مطهری(ره) با مسائل زمانه و ظرفیت آن برای حل چالش‌های کنونی»
        ارائه دهنده: دکتر حفیظ‌ الله فولادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر علی شیروانی، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر حسین بستان، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        دبیرعلمی: دکتر محمد شجاعیان، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

زمان برگزاری: یکشنبه 11 اردیبهشت ماه ساعت 9 الی 11

4.کرسی علمی-ترویجی با عنوان «دانش فلسفه حق در اندیشه فیلسوف شهید، آیت‌الله مطهری(ره)»
        ارائه دهنده: دکتر محمدحسین طالبی، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
        ناقد: دکتر امین رضا عابدی نژاد، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص)
        دبیر علمی: دکتر محمد شجاعیان، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

زمان برگزاری: یکشنبه 11 اردیبهشت ماه ساعت 11 الی 13

ملایی در پایان گفت: محوری که این چهار کرسی را در کنار یکدیگر جمع می‌کند، پرداختن به اندیشه استاد شهید مرتضی مطهری و نیز سطح کرسی‌ها به عنوان کرسی علمی-ترویجی همراه با نقد و بررسی است.

لازم به ذکر است که کرسی‌های یاد شده به صورت مجازی از طریق آدرس https://vc.rihu.ac.ir/ch/motahari قابل دسترس می‌باشند.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: شهید مطهری کرسی علمی - ترویجی